Szemkontúr ceruza 03 GRANITE

Vissza

Szemkontúr ceruza 03 GRANITE

  • Cikkszám: 2001-03
  • Vonalkód: 5999522670035
  • VTSZ: 33042000CZ
  • Kiszerelés: 1,14 gr
  • Mennyiség / csomag: 150
Ár
-
Elérhetőség Azonnali készleten
Részletes leírás

A szem a legkifejezőbb része az arcnak, mely egy kis szakértelemmel könnyen formázható. Már egy szemceruza is drámaian meg tudja változtatni tekintetünket. Nem véletlen, hogy az ókori Egyiptomban és Mezopotámiában is használtak szemceruzát a nők és a férfiak egyaránt. A modarn korban is igen fontos szereplője a sminknek. Ennek ellenére, sok sminkhiba oka a rosszul megválasztott szemceruza típus.

A legtöbb sminktermékkel óvatosan kell bánnunk, a szemceruzák sem kivételek. A fa borításon belül található “grafit” könnyen törik, ha leejtjük. Ilyenkor már nehéz hegyezni, pedig a szemceruzáknak minden használatkor hegyesnek kell lennie. Érdemes egy jó minőségű hegyezőt választani, aminek elég éles a pengélye, anélkül hegyez, hogy roncsolná a ceruza borítását.

Különböző hatások eléréséhez más-más tipusú szemceruzát érdemes választani. Ha rosszul választunk, nem érjük el a kívánt hatást, mert nem mindegy, hogy arab sminket, füstös szemet, dark-os szemkontúrt vagy satíros sminkalapot szertnénk. Közvetlenül a szembázisba tapasztott porral is kialakíthatunk tökéletes sminket, de a ceruzaalap segíti a szemforma korrekcióját, können javítható, még tartósabbá teszi a sminket.

Hogyan válasszunk ceruzát? Ezt a sminktípus határozza meg. A klasszikus szemceruzák, jól satírozhatók, de mindenképp fixálnunk kell, különben elkenődik napközben. Ilyen az aden szemkontúr ceruza. 23 szín közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. A szembázissal lealapozott szemre visszük fel, majd elsatírozzuk egy ecset segítségével. Akár több színt is összesatírozhatunk a kívánt formára. Ezután megfelelő színű szemhéjpúdert satírozzuk rá, ezzel fixáljuk.

Összetevők
HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CAPRYLIC/CAPRIC TRYGLYCERIDE, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES, RHUS SUCCEDANEA CERA, RHUS SUCCEDANEA FRUIT WAX, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, MICA, TALC, CI 77510, CI 77891, CI 77499, CI77163, CI 77163, CI 77492, CI 77491