Szemkontúr ceruza 00 DEVIL

Vissza

Szemkontúr ceruza 00 DEVIL

  • Cikkszám: 2001-00
  • Vonalkód: 5999522670004
  • VTSZ: 33042000CZ
  • Kiszerelés: 1,14 gr
  • Mennyiség / csomag: 150
Ár
-
Elérhetőség Azonnali készleten
Részletes leírás

A szem a legkifejezőbb része az arcnak, mely egy kis szakértelemmel könnyen formázható. Már egy szemceruza is drámaian meg tudja változtatni tekintetünket. Nem véletlen, hogy az ókori Egyiptomban és Mezopotámiában is használtak szemceruzát a nők és a férfiak egyaránt. A modarn korban is igen fontos szereplője a sminknek. Ennek ellenére, sok sminkhiba oka a rosszul megválasztott szemceruza típus.

A legtöbb sminktermékkel óvatosan kell bánnunk, a szemceruzák sem kivételek. A fa borításon belül található “grafit” könnyen törik, ha leejtjük. Ilyenkor már nehéz hegyezni, pedig a szemceruzáknak minden használatkor hegyesnek kell lennie. Érdemes egy jó minőségű hegyezőt választani, aminek elég éles a pengélye, anélkül hegyez, hogy roncsolná a ceruza borítását.

Különböző hatások eléréséhez más-más tipusú szemceruzát érdemes választani. Ha rosszul választunk, nem érjük el a kívánt hatást, mert nem mindegy, hogy arab sminket, füstös szemet, dark-os szemkontúrt vagy satíros sminkalapot szertnénk. Közvetlenül a szembázisba tapasztott porral is kialakíthatunk tökéletes sminket, de a ceruzaalap segíti a szemforma korrekcióját, können javítható, még tartósabbá teszi a sminket.

Hogyan válasszunk ceruzát? Ezt a sminktípus határozza meg. A klasszikus szemceruzák, jól satírozhatók, de mindenképp fixálnunk kell, különben elkenődik napközben. Ilyen az aden szemkontúr ceruza. 23 szín közül választhatjuk ki a legmegfelelőbbet. A szembázissal lealapozott szemre visszük fel, majd elsatírozzuk egy ecset segítségével. Akár több színt is összesatírozhatunk a kívánt formára. Ezután megfelelő színű szemhéjpúdert satírozzuk rá, ezzel fixáljuk.

Összetevők

Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Vegetable Oil, Caprilyc/Capric Triglyceride, Hydrogenated Palm Glycerides, Talc, Rhus Succedanea Cera, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, CI 77499, CI 77510