Matt szemhéjpúder 01 Black

Vissza

Matt szemhéjpúder 01 Black

 • Cikkszám: 2054-01
 • Vonalkód: 5999522671117
 • VTSZ: 33042000DE
 • Kiszerelés: 4 gr
 • Mennyiség / csomag: 10
Ár
-
Elérhetőség Azonnali készleten
Részletes leírás

A matt szemhéjpúderek nélkülözhetetlenek a natúr sminkek festésekor, felhasználásuk sokoldalú, hiszen a szem festésén túl használhatjuk kontúzozására is. Bár a fényes textúrának sok előnye van, a nappali sminkben túlzó lehet, kiemeli a ráncokat, ilyenkor érdemes inkább a matt textúrát választani, ami persze ha nincsenek bőrhibák, kombinálhatóak pigmentekkel, selyemporokkal is.

Az Aden matt szemhéjpúder magas pigmenttartalmú, finomszemcsés por, mely könnyen satírozható és tartós eredményt ad. Ha használatakor betartunk egy-két szabályt biztos tökéletes lesz a szemsmink:

 • A por állagú púdert mindig szemhéjalapra vigyük fel. Így könyebb tapasztani, satírozni, tartósabb és intenzívebb lesz. Napközben sem gyűlik össze a szemráncokban és megarad a reggel kialakított satír.
 • Szépen satírozni csak akkor tudunk, ha különböző színű porok vannak egymás mellett. Csak a bázisba nem lehet port kisatírozni, mert a bázis krémes és tapadni fog. A por állag porral már tökéletesen összedolgozható.
 • A szemhéjpúdert applikátorral, vagy egy lapos ecsettel vigyük fel.
 • A satírozást, árnyékolást már satírozó ecsettel végezzük.
 • Használjuk ki az ecset formáját, kerek ecsetet körkörösen, lapos ecsetet húzogatva használjunk. Így kevésbbé pereg le a por.
 • Ha ceruzával (akár több különböző színnel) is aládolgozunk jobban látjuk a formákat és még tartósabb lesz a smink.
 • Mindig használjunk legalább 2 egymástól több árnyalatban eltérő szemhéjpúdert

Az Aden matt szemhéjpúder 6 különböző árnyalata közül könnyen tudunk egymáshoz jól passzoló porokat választani. A legtöbb szemtípushoz – kivéve a távol ülő szemekhez – az áll jól, ha a belső szemgödörben világosabb színeket használunk, és kifelé folyamatos árnyékolással sötétítjük a sminket. A szemhéjpúder arányos felvitelét mindig a szemöldökcsonthoz viszonyítva kell meghatároznunk, azon túl soha ne vigyünk fel festéket! Ez a terület a szemöldök alatt mindig maradjon a bőrszínnek megfelelő, vagy annál világosabb. A távolülő szemeket a belső szemzugnál is fessük sötétre.

Bár 2 árnyalatból is szép sminket lehet készíteni, érdemes három különbőzö színárnyalatot használni. Egy világos, egy közép és egy sötét árnyalatot. Ezek öszesatírozásával bármilyen formájú szemet korrigálhatunk. Tartsuk szem előtt, hogy a világos színek kiemelnek a síkból, a sötét színek hátratolnak, és intenzíven kontúroznak. Ez adja meg az “új” szemformát.

Ha kevés időnk van így dobjunk össze 2 színből, egy gyors füstös szemet, akár világosabbat nappalra, vagy sötétebbet estére. Alapozzuk le a szemhéjakat szem primerrel, majd vigyünk fel a szemöldökcsontra és a belső szemzugba az Aden matt szemhéjpúder 05 nature árnyalatát. Közvetlenül alá, a mozgó szemhéjra a 01 black, 02 dark grey, vagy a 03 cacao (nappalra talán jobb a barna, estére a szürke vagy a fekete) árnyalatot fessük. Ahol a 2 szín találkozik egy satír ecsettel satírozzuk össze, úgy, hogy a satír a mélyítő vonal fölé érjen. Jól füstözzük el. Ha ez kész jöhet az alsó szempillatő. Húzzunk a sötét színből egy vonalat a szempillatőbe, majd alá jöhet a világos. Ez azért kell mert csak akkor tudunk por állagú terméket satírozni, ha mellette is por van. Egy lapos satír ecsettel könnyen össze tudjuk dolgozni. Így érjük el a füstös hatást!

Összetevők

MAGNESIUM STEARATE, PPG-2 MYRISTYL ETHER PROPIONATE, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, CI 77499

MAY CONTAIN [+/-]: TALC, MICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, CI 77891, CI 15850, CI 77491, CI 77492

TermékajánlóKapcsolódó termékek